Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

ALtın Kaplama Porsche

2 posters
YazarMesaj
KiTiN Seni Seviyorum
Admin
Admin
KiTiN Seni Seviyorum

Erkek
Rep :
ALtın Kaplama Porsche Left_bar_bleue999 / 100999 / 100ALtın Kaplama Porsche Right_bar_bleue

Ruh Hali : ALtın Kaplama Porsche Asik10
Tuttugu Takım : ALtın Kaplama Porsche 1444

ALtın Kaplama Porsche Empty
MesajKonu: ALtın Kaplama Porsche   ALtın Kaplama Porsche Icon_minitimePtsi Tem. 14, 2008 5:35 pm

ALtın Kaplama Porsche 04zq2
ALtın Kaplama Porsche 04zq2.7712a6909f

ALtın Kaplama Porsche 03iv9
ALtın Kaplama Porsche 03iv9.3a1dc23317

ALtın Kaplama Porsche 01xk1
ALtın Kaplama Porsche 01xk1.48340f41a4

ALtın Kaplama Porsche 02wp9
ALtın Kaplama Porsche 02wp9.e9dbeaf1e3

Komünizmin çöküşünden sonra zengin sayısı artan Rusya’da “yeni zenginler” gösteriş yapmakta dünyaları aştılar. Bugünlerde Moskova sokaklarında zaman zaman görülen bu Porsche, şok etkisi yapıyor. Moskovalılar, en büyük, en pahalı, en süslü arabalarıyla cirit atan “yeni zenginleri” görmeye alıştı ama bu araba karşısında şaşkına dönüyorlar. Çünkü bu Porsche tamamen altın kaplama. İsminin açıklanmasını istemeyen Porsche’un sahibi, bir Rus gazetesine yaptığı açıklamada “Farklı bir araba istedim. Ama her yerde jeepler, lüsk Mercedesler, spor Ferrariler görmek mümkün. Ben arabamı altın kaplama yaptırdım. Çok özel bir çalışma oldu. 18 kilo altın kullanıldı” dedi. Bu kadarını Arap zenginlerinin bile yapmadığına dikkat çeken gazete, arabanın içindeki döşemede bile altın yaldızlı desenler olduğunu belirtti.
http://www.carsikonya.net
Diptores
Admin
Admin
Diptores

Erkek
Rep :
ALtın Kaplama Porsche Left_bar_bleue999 / 100999 / 100ALtın Kaplama Porsche Right_bar_bleue

Ruh Hali : ALtın Kaplama Porsche Ac10
Tuttugu Takım : ALtın Kaplama Porsche 1447

ALtın Kaplama Porsche Empty
MesajKonu: Geri: ALtın Kaplama Porsche   ALtın Kaplama Porsche Icon_minitimePtsi Tem. 14, 2008 5:37 pm

inanmıyorum ya cok güsel bir araba
https://rockindark.yetkin-forum.com

ALtın Kaplama Porsche
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-