Diptores Admin
Mesaj Sayısı : 544 Yaş : 31 Nerden : Adana Rep : Ruh Hali : Tuttugu Takım : Kayıt tarihi : 04/07/08
| Konu: Sen olsan, ne icat eder veya neyin yapılmasını isterdin ? Paz Tem. 13, 2008 8:07 pm | |
| ArkadaşLar bilindigi gibi, Dünyanın varoLuşundan bu yana binLerce buLuş yapılmıştır.. Siz ilerde ne icat etmeyi hayal ediyor veya yapılmasının faydalı olacagına inanıyorsunuz ? HayaL güCünün sınıRı yok (:
Önce ben başlayayım... ben kontoRü ve şarJı bitmeyen cep teLefonu iCat etmek isteRdim(: | |
|
Slipknot!
Mesaj Sayısı : 2 Yaş : 33 Nerden : istanbul Rep : Kayıt tarihi : 13/07/08
| Konu: Geri: Sen olsan, ne icat eder veya neyin yapılmasını isterdin ? Paz Tem. 13, 2008 10:54 pm | |
| Elektrikler gittiğinde kapanmayan bir bilgisayar | |
|
kerem_ea
Mesaj Sayısı : 2 Yaş : 33 Nerden : uçurumun kenarındayım Rep : Kayıt tarihi : 13/07/08
| Konu: Geri: Sen olsan, ne icat eder veya neyin yapılmasını isterdin ? Paz Tem. 13, 2008 10:57 pm | |
| [b]hayal gücünün ve insanoglunun isteklerinin hiç bitmeyecegi için hersey icat edilir | |
|
T-RoCKK
Mesaj Sayısı : 6 Yaş : 29 Nerden : bursa Rep : Ruh Hali : Tuttugu Takım : Kayıt tarihi : 14/07/08
| Konu: Geri: Sen olsan, ne icat eder veya neyin yapılmasını isterdin ? Çarş. Tem. 16, 2008 1:04 pm | |
| İnternet Kontrol Mekanizması | |
|