Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Nitro

YazarMesaj
Diptores
Admin
Admin
Diptores

Erkek
Rep :
Nitro Left_bar_bleue999 / 100999 / 100Nitro Right_bar_bleue

Ruh Hali : Nitro Ac10
Tuttugu Takım : Nitro 1447

Nitro Empty
MesajKonu: Nitro   Nitro Icon_minitimePaz Tem. 13, 2008 4:09 pm

Khadir-J:vokal,gitar,keyboard
Emhre-J:rap vokal
Bhurock:bass
Faruq-J:battery
Teo-Man:gitar

Arkadaşlar Nokia Super Sound yarışmasında destek ve ilgilerinizi bekliyoruz.Bu yarışmada derece almak istiyoruz.

Arkadaşlar hayatta bazen müzikten önemli şeyler de vardır.Mesela ailemiz.Bunun için bu aylık yazıma Mor Ve Ötesi grubunun gitaristi Kerem abiyle başlamak istiyorum.Öncelikle çok geçmiş olsun bütün Nitro ailesi olarak sana yürekten geçmiş olsun dileklerimizi iletiyorum.Tam da albüm öncesi bunun seni ne kadar yıkabileceğini anlıyabiliyorum.Ama sen tecrübeli bir insansın.Bunun da altından kalkarsın umarız en yakın zamanda tekrar sahneleri inletirsin sana hayatında başarılar diliyoruz.

Müzik bizim ruhumuza 2004 kışında işledi.Birşeyler yapmak istioduk ve bi yerden başlamak.Onun için ilk adıyla ivg şimdiki adıyla NiTROyu kurduk.Önce Türkiye'de örneği çok olan alternativi denedik daha sonra farklı bir tarz aradık ve bulduk.Nu-metal.İsyanı bol soundu sert bir müzikti.Bize de uydu.Yeni başlarken teybin record tuşuna bastığımızda ellerimiz titrerdi.Şimdi daha rahat tutuyoruz gitarı.Nitro yavaş yavaş ilerlemeye başladı.Rap bizim ruhumuza işliyor.Canımız metal yapmak istiyor.Canımız nu-metal yapmak istiyor.Bizde NiTROyu bi yerlere getirmek istiyoruz.

Favori şarkıcılarımız Linkin Park.Özellikle 99 Problems/Authority/One Step Closer,Breaking The Habit,Numb gibi şarkılarını çok seviyoruz.Rapta idolümüz JayZ
Aynı zamanda Green Day punk yapsada Green Dayide çok beğeniyoruz.

Bence bir grubun imajı ve duruşu önemlidir.Karizmasız bi grup olmaz.Onun için bir grup için duruş çok özeldir.Bizde piyasada farklı bir idol yaratma amacı içindeyiz fakat ilk önce müzik.

Kadircan:Sevgili arkadaşlarım Burak,Ahmet,Onurcan,Gözde,Zeynep,Ezgi,Aybike,Rüya,Aysun ve adını yazmadığım tüm 9-HB ailesi eski okuldan hiç unutmadığım nadir arkadaşım ve menejerliğimze aday Aygün Antalyadan Seda,Elif ve Melis,bizi şuan tüm Türkiye'ye tanitan ve bizi sevdiren Meriç ve sevgili keyboard ve gitarım hepinize selamlar aynı zamanda grubu kurmada beni kırmıyan emrecana sertaça erkana ayrıca teşekkür ediyorum eğer biz bi gün istediğimiz şeyleri yaparsak sizler sayesinde olucak

5 Kasım 2005:Bu tarih grubumuzun isminin Nitro olarak değiştiği gündür.Ama felsefemiz değişmemiştir.Müziğimiz ve şarkı sözlerimiz bu şekilde yazılacaktır.

İlk adıyla İLeRiVeGeRi şimdiki adıyla Nitro grubu 2004'ün sonlarında Kadircan Varışlı
ve Emrecan Yeğenoğlu tarafından kuruldu.Müzik stilleri Pop-Rock olan grup birkaç ay sonra Nu-Metal yapmaya başladı bu arada gruba Erkan Yeğenoğlu dahil oldu.Henüz sahneye çıkmamış olan grup buna rağmen birçok beste yaptı.Daha sonra gruba battery de Farukcan Özdemir ve gitarda Teoman Etikcan dahil oldu.Bass problemi Burak Etikan ile çözüldü.
https://rockindark.yetkin-forum.com

Nitro
1 sayfadaki 1 sayfası